LA MASIA

El Mas de Bruquet, és una antiga Masia, del segle XIX; amb celler, corrals, paller i era, a més de les terres dels voltants que proporcionaven menjar als habitants del Mas. Aquesta zona està catalogada dins del Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN); al fer la rehabilitació que la ha convertit en allotjament, hem mantingut al màxim la seva integració en aquest magnífic entorn rural.

Està situat a la carretera d’accés a Llimiana, a mig camí entre el pantà de Terradets i el poble de Llimiana; aïllat, però ben comunicat, a menys de 20 minuts de Tremp, capital de la comarca del Pallars Jussà.

El Mas de Bruquet està envoltat de camps de conreu i un petit bosc; es fàcil observar aus, els senglars es poden veure pels camins, els cabirols a les nits es mengen les flors que planta la mestressa, i al capvespre la guineu fa la ronda. La vivenda té 4 habitacions amb capacitat per a 9 persones, disposa de cuina amb llar de foc, menjador, sala d’estar, una gran sala annexa i espais adequats al exterior. Sense veïns ni horaris, per a poder gaudir directament de la natura.

Mes de Bruquet, el teu allotjament al Montsec.

Aquí sota pots veure fotos de la Masia i el seu entorn.