Montsec

 

El Mas de Bruquet, te una privilegiada vista de la Serra del Montsec, on podem practicar esports d’aire (parapent, globus), esports d’aigua (canoes, esqui aquàtic) viatjar a l’espai a través del Parc Astronòmic del Montsec, entrar en una de les seves coves o simplement recórrer els seus camins.

La Serra del Montsec és una serra calcària de més de 40 Km. de llargada i 18.696 hectàrees repartides entre les comarques de la Noguera, el Pallars Jussà i la Baixa Ribagorça. És un espai de gran interès geològic i paisatgístic, el mar que ocupava la zona, ens ha deixat testimoni del animals que hi vivien en forma de fòssils, petjades i ossos de dinosaures.

L’empenta i la força erosiva dels rius Boix, Noguera Pallaresa i Noguera Ribagorçana han aconseguit dibuixar i perfilar els espectaculars congostos del Pas Nou, Terradets i Mont-Rebei, que, alhora, divideixen la serra en tres sectors: d’est a oest entre el congost del Pas Nou i el de Terradets tenim el Montsec de Rúbies, pràcticament tota la cara nord pertany al municipi de Llimiana. Entre el congost de Terradets i el de Mont-Rebei, tenim el Montsec d’Ares i al oest del Congost de Mont-Rebei, el Montsec d’Estall.

Els pics més alts del Montsec de Rúbies són el Tossal de la Torreta (1676 ) i el Tossal de Mirapallars (1668). Al Montsec d’Ares, Sant Alís (1676).

Arrow
Arrow
Montsec
Slider

 LA MASIA  LLIMIANA   TARIFES   contacte

https://www.montsec.cat/

http://www.serradelmontsec.com/

Disseny web: COOL WEB DESIGN